lørdag den 24. november 2012

Vejet og fundet for let...

Forleden skulle jeg og vores volontør i Soma Biblia Lars Nielsen ind til byen og undersøge, hvor vi kunne købe et luftgevær. Selvom det måske er lidt naivt, så er håbet, at en sådan investering kan bidrage til en reducering af kragebestanden her på Soma Biblia. Det er ikke fordi vi som sådant har noget mod krager. De tager blot alle de små flotte fugle....

Nå til sagen: Vi havde hørt, at butikken befandt sig på militærets område, så vi kørte derind for at se på sagerne. Vi steg ud af bilen og gik hen til receptionen for at melde vores ankomst. Men vi fik simpelthen ikke lov til at komme ind. Det mest grinagtige var, at vi blev afvist på grund af manglende dresscode. Jeg havde ellers en fin skjorte på og et par pæne mørkeblå cowboybukser på. Et outfit, som man i DK sagtens kan finde på at iklæde sig til en festlig, men dog uhøjtidelig lejlighed.

Det var lidt svært at holde masken. Vi blev vejet og fundet for let. Det mest grinagtige var, at mens vi stod der, kom der en lavstammet og luvet klædt mand. Han gik lige igennem. Det som var problemet var cowboybukserne fandt vi ud af. Det var altså bedre og pænere med et par meget slidte og falmede lærredsbukser???

På en eller anden måde blev det alligevel en øjenåbner - en rigtig god eksempel-fortælling. Med et giver lignelsen om kongesønnens bryllup i Matthæus 22 meget bedre mening. På Dommens dag handler det også om den rigtige Dress-code - ellers bliver vi smidt ud..



Ingen kommentarer: